marți, 22 mai 2012

CUM SE ALIMENTEAZA CONTUL ALERTPAY- Payza


Daca ai cont ALERTPAY VERIFICAT, intra pe site ,logheaza-te, da clic pe Add Funds allege ce doresti din pagina de optiuni

-credit cards cu plata unui procent de 3,5% din suma transferata daca ai cardul inscris verificat –transferul se face instantaneu.

-bank transfer  pana la 187,5 ron se taxeaza cu 11,25 ron /tranzactie de la aceasta suma in sus transferul banilor este gratuit.

-Ordin de plata gratuit ( se depun bani cash in contul alertpay de la Raiffeise bank Romania SA
VERIFICATI LA BANCA REIFFEISEN –NUMARUL DE CONT AlertPay ( care ESTE:)


Bank:
Raiffeisen Bank Romania SA
Account Name:
Earthport Plc
IBAN:
RO50RZBR0000060007485856
SWIFT BIC
RZBRROBU
Bank Deposit Code:
………

La Banc deposit code treceti  reference number, pe care il primesti de la alertpay atunci cand initiezi alimentarea contului Alertpay.
ACEST COD este foarte important pentru transferul rapid al banilor si are valabilitate de 14 zile dupa care se anuleaza. Fara acest cod transferul poate fii mult intarziat.

Pentru operatiunile prin banca RAIFFEISEN , copiaza datele de mai sus+Reference nr. pe care il primesti prin mail  de la AlertPay dupa complectarea datelor ce se cer la alimentare fondului cu care apoi mergi la banca si finalizezi tranzactia.

2 comentarii:

  1. Contul Payza se deschide numai la RAIFFEISEN sau poate fi deschis la orice alta banca? - sau - De contul Payza pot fi legate conturi de la orice banca sau numai de la REiFFEiSEN?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alertpay-Payza agreaza banca Reiffeizen si lucreaza f. bine cu ea.Se pot insa inscrie conturi si de la alte banci.

      Ștergere